Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Szabályzat

 

Üzleti szabályzat

Érvényes: 2011. február 12-től

A www.receptabc.hu, mint a Nagy János  továbbiakban: Szolgáltató) által működtetett Internetes site domain név alatt, tiszteletben tartja a szólás, a véleménynyilvánítás, valamint a sajtó szabadságát és ügyel arra, hogy a portálon megjelenő tartalom megfeleljen a jogszabályi előírásoknak és a ízlés szabályainak.

Aki a www.receptabc.hu oldalra receptet vagy egyéb anyagot helyez el, illetve helyeztet el ( a továbbiakban: Felhasználó ), egyben elfogadja jelen üzleti szabályzatot.

A szabályzat megalkotása, elfogadása azért szükséges, mert a Felhasználó olyan szabad jogokat kap, amely felelősséggel jár.

I. Általános rendelkezések:

1./ A felvitt anyagban ( szöveges és képi ) nem szerepelhet olyan tartalom, amely:

a.) jogszabályba ütközik, illetve ennek gyanúja felmerül;

b.) nem a rovat jellegének megfelelő ( recept oldalaknál értendő )

c.) szerzői jogokat ( csak akkor lehet más szerzőtől adatot felvinni, ha erre engedélyt kap, és „FORRÁS” eredetét megjelöli, ezt írásos dokumentummal igazolni tudja szükség esetén ), személyhez fűződő jogokat, kegyeleti jogot, valamint személyes adatok védelméhez való jogokat sért.
Csak saját maga elkészített és lefotózott receptet szabad felvinni.
Az elkészített és www.receptabc.hu weboldalra felvitt receptet a Felhasználó szabad jogon bárhol elhelyezheti (bármelyik más weboldalon, fórumon)

TILOS más személy receptjének fotóját bármilyen weboldalról, fórumról lemásolni, és azt feltenni a www.receptlap.hu-ra mintha sajátja lenne.
( recept szöveget lehet, mert az úgyis változik, hiszen saját ízlése szerint készít el egy ételt. )

d.) erőszakra, jogszabálysértésre buzdít, illetve a személyes vagy közbiztonságot, környezetet, illetve természetet károsító magatartásra ösztönöz, önkényuralmi jelképeket tartalmaz;

e.) amely a gyermek- és fiatalkorúaknak szól, és fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésüket károsíthatja, így különösen, ha a gyermek- és fiatalkorúakat veszélyes, erőszakos, továbbá a szexualitást hangsúlyozó helyzetben mutatja be; tapasztalatlanságuk vagy hiszékenységük kihasználásával közvetlen felszólítást tartalmaz arra, hogy a felnőtt korúakat ilyen jellegű áru vásárlására ösztönözzék;

f.) indokolatlanul hiányos tartalmú, a valóságnak vélhetően nem megfelelő adatokat tartalmaz;

g.) a Nagy János megítélése szerint sértheti a www.receptabc.hu, üzleti partnerei vagy a szolgáltatásai felhasználóinak jogait;

h.) spam hirdetésnek minősülő szándék felhívása, terjesztése.


2./ Továbbá a felvitt recept anyagban nem szerepelhet:

a.) olyan áruk reklámozása, amelyek előállítása vagy forgalmazása jogszabályba ütközik, félrevezető, megtévesztő;

b.) politikai tevékenységhez kapcsolódó vagy azt elősegítő anyag, információ

c.) tiltott gyógyszerreklámnak minősül

d.) minden egyéb, a fentiekben fel nem sorolt olyan anyag, információ, reklám, melyet hatályos jogszabály tilt.
 

3./ Jogok és kötelezettségek

A Felhasználó jogai és kötelezettségei:

a.) Felhasználó tudomásul veszi, hogy a portálokon elhelyezett adatok, anyagok, információk tartalmáért felelősséggel tartozik, valamint az illegális tartalmú adatok feladása hatósági eljárást vonhat maga után ( amiért vállalnia kell a felelősséget ).

b.) Felhasználó tudomásul veszi, hogy a Szolgáltatóhoz tartozó portálok üzemeltetése a T-Online jogi személynél elhelyezett saját szerverén történik.

c.) A www.receptabc.hu portálokon korlátlan mennyiségű adatot ( receptet és ezzel kapcsolatos anyagot ) INGYENESEN tehet fel.
A Felhasználó regisztráció által megnyitott fiókját korlátlan ideig jogosult INGYEN használni

d.) A Felhasználó hozzájárul adatainak megjelenítéséhez abban az esetben, ha nyereményben, jutalomban, díjban részesül. Díjban csak az a személy vehet részt, aki adatait ( név, cím rögzíti. ( az adat nem lesz publikus )

e.) A regisztrációnál felvitt adat határozatlan ideig tárolásra kerül, ennek levételét a Felhasználó bármikor megteheti, a felvitt receptek nem törölhetők, az a weboldalon marad. A felvitt személyes adatot Szolgáltató harmadik személynek nem adhatja át

f.) A Felhasználó elfogadja, hogy a www.receptabc.hu rendszere tájékoztató üzeneteket küldhet az E-mail címére. ( a portálok frissítéséről, fejlesztéséről, nyereményekről, díjakról, olyan információkról, amely ingyenes lehetőségeket nyújthat, stb. ). Ezek az üzenetek nem minősülnek reklámnak. Ezen kívül a Szolgáltató elhelyez egy menüpontot, ahol rendszeres információkhoz lehet hozzáférni

g.) "Szakács adatlap" menüben biztosítottunk egy linkhelyet, és egy mezőt  "Hirdetés" szöveges formátomú anyag elhelyezésére.
Érvényben tartva a fentebb leírtak korlátozását.  A szakács vállalkozását, munkahelyét, egyéb megélhetési tevékenységéhez fűződő témát hirdethet díjmentesen.
 

A Szolgáltató jogai és kötelezettségei:

a.) A Szolgáltató nem köteles ellenőrizni a Felhasználó által továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett információ tartalmát, továbbá nem köteles olyan tényeket vagy körülményeket keresni, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.

b.) A Szolgáltató jogában áll, hogy a fenti előírásokba ütköző adatokat a Felhasználó előzetes értesítése nélkül törölje, az oldalon ne jelenítse meg, illetve, hogy a magyar helyesírás szabályainak megfelelő korrektúrát hajtson végre.

c.) A www.receptabc.hu megjelenítésére, működésére és fenntartására vonatkozó műszaki, grafikai és egyéb megoldások, a www.receptabc.hu által használt logók, védjegyek, domain nevek és egyéb megjelölések a hatályos jogszabályok keretei között jogvédelemben részesülnek és azok tekintetében minden jog a Nagy Jánost illeti.

d.) A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a www.receptabc.hu oldalon megjelentetett anyagot ( receptet ) felhasználja és megjelentesse saját nyomtatott és online kiadványaiban. Az adott felhasználóval esetleges jogdíjat egyeztetve.

e.) A Szolgáltatással kapcsolatos jogsértések esetén a Szolgáltató a jogszabályok által megkívánt keretek között együttműködik a hatóságokkal a jogsértést elkövető személyek felelősségre vonása érdekében.

f.) A Szolgáltató arra törekszik, hogy a szolgáltatást folyamatosan a lehetséges legmagasabb színvonalon tartsa fenn.

g.) A Szolgáltató fenntartja magának a jogot Felhasználóval szemben szolgáltatásainak szüneteltetésére vagy megszüntetésére bármilyen okból, előzetes értesítés nélkül, továbbá bármilyen változtatásra, illetve a teljes szolgáltatás átmeneti vagy teljes körű megszüntetésére.
 

II. Felelősség kizárása

1./ A www.receptabc.hu oldalain elhelyezett adatok ( receptek ), vagy egyéb anyagok tartalmáért kizárólag a feladóját vagy megrendelőjét terheli a felelősség. A  portálok üzemeltetői kizárják felelősségüket mindazon károkért és hátrányokért, amelyek a  www.receptabc.hu oldalain elhelyezett anyagokból származnak, beleértve a harmadik félnek okozott károkat is. 


III. Egyéb rendelkezések

1./ A www.receptabc.hu üzemeltetői fenntartják maguknak a változtatás jogát mind az általuk üzemeltetett weboldalak, mind pedig az azokon szereplő egyéb anyagok tekintetében

Minden Felhasználónak kívánunk főzést-sütést és böngészést.
 

A KAPCSOLAT menüben található E-mail címre, vagy +36/30-238-6182 mobil számon tudsz velünk kapcsolatba lépni, és rövid időn belül válaszolunk.

Ajánljuk figyelmedbe hatékony apróhirdetés portáljainkat.
Hirdetésed egyszer adod fel és az három helyen jelenik meg, ha az idő számít.


www.receptabc.hu üzemeltetője, támogatója sikeres program használatot kíván.


 
"Keress ott, ahol mindenki más"

Amiben jók vagyunk, most AKCIÓS áron:

- Domain név regisztrálás ( ingyen )
- Webtárhely biztosítása, üzemeltetése ( nagy sáv szélességen ) jóval piaci ár alatt
- Vállalkozások tárháza ( nagy keresési találattal ) adatbázis
- Apró hírdetések feladása ( ingyen )
- Nagy látogatottságú portálokon banner megjelenítés jóval piaci ár alatt
Kérj árajánlatot !

 

Hirdetések

pulykahús, pulykamell, pulykamell érme, pulykahamburger, pulyakolbász, pulykacomb, rolád, felvágott, löncshús, filézett pulykamell, apróhús

tisztítószer,tisztaság, tisztítóhab, folteltávolítás,fertőtlenítés, mosás, mosogatás
autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu

Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu


weblapkészítés, szerverhosting, domain, keresőoptimalizálás, marketing, piackutatás, céglista, céginfo, cégadatbázis, callcenter, www.e-mailnet.hu


Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.