Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » 4 tojásos meggyes "dobálós" piskóta.

felvitel dátuma: 2015-08-20 17:20:46       mai nézettség: 1       nézettség: 3030
részletes recept
Hozzávalók 8 személyre:
 egy 25 x 25 cm.-es kerámia sütőtálhoz:
 
4 kanál liszt,
4 kanál cukor,
4 tojás,
fél csomag sütőpor,
300 g. meggy,
fél marék durvára vágott dió,
fél marék mazsola.
porcukor a szóráshoz.
Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 25 perc

Elkészítés:

A sütit nejem készítette, a dicséret Őt illeti.

A tálat kivajazta Párom, a tojásokat szétválasztotta, a fehérjéket felverte a cukorral, majd óvatosan hozzáadta a tojássárgákat, és a sütőporral elkevert lisztet. A tésztát a tálba terítette, majd megszórta dióval, mazsolával, és meggyel egyenletesen. Előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt sült meg a piskóta. Mint minden más esetben, most is el lett végezve a tűpróba.

Szakács: Gasztropajti


Film link: http://gasztropajtikonyhaja.blogspot.hu/2015/08/4-tojasos-meggyes-dobalos-piskota.html

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Erzsi 2015 augusztus 20

Örültem a megtalált receptnek, kerestem az első fotó láttán. Nagyon egyszerü, de nagyszerü kis süti, csak egyből duplázom, hogy ne legyen "balhé!!" a mennyiség miatt. Köszönet érte.

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.