Tésztához: 8 tojásból piskóta, (ahány a tojás,annyi kanál a cukor,a liszt+fél csomag sütőpor)
Krém: 500ml Hulala
3drb. 150ml stracciatella joghurt
Hozzávalók: kevés lekvár a tészta megkenéshez
Fekete kávé,tetszés szerint rum bele.
babapiskóta
A tésztát a hagyományos módon megsütöm, ha kihűlt megkenem lekvárral.
A babapiskóta domború felét egyenként nehogy nagyon elázzon beleteszem a rumos kávéba,rárakom a piskótára,csoki darabokkal megszórom.
A Hulalát fölverem keményre,beleteszem a joghurtot,és rákenem a piskótára. Csokival megreszelem, és kész. Ezt így én találtam ki,de a Hulalából sokféle képen meglehet csinálni.
Amilyen gyümölcsös joghurtot veszel olyan gyümölcsöt teszel a piskótára,rá a Hulalát és kész az újabb sütid.
Jó étvágyat.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!