Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » 100 éves étel receptek » Marbon töltött pudingos habcsók

felvitel dátuma: 2014-01-16 23:15:29       mai nézettség: 1       nézettség: 2100
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

4 tojásfehérje

20 dkg porcukor

1 teáskanálnyi ecet

1 csomag pundig por

pici cukor

450 dcl tej

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 120 perc

Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:

Ízlés szerinti pudingot főzök a tasakján szereplő elkészítési útmutató szerint. Elkészülte után félre teszem. Ez után gőz felett felverünk 4 tojás fehérjét, majd 20 dkg porcukorral tovább keverjük. Ezután egy teáskanálnyi ecetet öntök bele, és tovább verem. Nagyon kemény habbá dolgozom ki. Ezután nyomózsákba teszem az így kapott habot. Sütőpapírral kibélelek egy tepsit. Adagokat kanalazok a habból a papírra. Evőkanállal fészket nyomok a halmok közepébe. A kihűlt pudingot belekanalazgatom a halmok közepébe. Ezután a habnyomóval körbe nyomom a fészket, így bezárom azt. Végezetül kis kakaóporral meghintem a habcsókokat. Ezután pedig beteszem a sütőbe, és 100 fokon két óra hosszán keresztül szárítom.

Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.