2 db padlizsán
4 szelet sajt
4 szelet sonka
2-3 db tojás
rizsliszt
zabpehely (gluténmentes)
A sütéshez: kókuszzsír/pálmaolaj
Köret:
1 doboz kukorica
1 doboz főzőtasakos köles (2*125g)
A padlizsánt hosszában vékony szeletekre vágjuk, besózzuk. Egy tányérba rizslisztet, egybe felvert tojást, sóval ízesítve, a harmadikba pedig zabpelyhet készítünk. Két szelet padlizsán közé egy-egy szelet sonkát és sajtot teszünk, majd óvatosan bepanírozzuk. Végül forró kókuszzsírban, vagy pálmaolajban pirosra sütjük.
A körethez a kölest a dobozon lévő utasítás szerint elkészítem, végül hozzáadom, a levétől lecsepegtetett konzerv kukoricát, összekeverem, és összemelegítem.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!