Nagyon Szép lett!!!!Guszta!!!!
Piskóta
Krém
Megsütjük a piskótát.
Megkenjük lekvárral összetekerjük, vékony szeletekre metéljük.
Aloballal kibélelünk egy tálat, és belerakjuk a tekercseket, de kell hagyni tekercset a tetejére is. ( én, sütöttem 3-tojásból piskótát a tetejére, mert nagyobb tálba csináltam )
Krém készítése:
4 dcl tej, 1 krémpor, 1 vanília cukor, 15 dkg kristálycukorból pudingot főzünk
1½ dcl tejbe fölolvasztunk étkezési zselatint.
Fölverünk 500 ml Hulalát habnak.
Ha a krém kihűlt hozzá keverem a zselatint és a tejszínhabot.
Mikor ez kész, bele öntöm rétegesen a tálba a tekercsekre, és megszórom bármilyen gyümölccsel.
Utoljára a maradék tekercsekkel betakarom.
Gyorsan dolgozz vele, ne hogy hamarabb megkössön a zselatin.
Hűtőben dermedésig hagyom.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!