*1 közepes fej vöröshagyma
*2 ek olaj
*2 egész nagy szál sárgarépa
*2 nagy szál petrezselyem
*1 doboz fehér bab
*1 kk só
*1 nagy csipet őrölt bors
*1 tk fűszerpaprika
*1 tk házi ételízesítő(esetleg 1 leveskocka)
*1 tk házi darált paprika
A zöldségeket megtisztítjuk. A répát és petrezselymet vékonyra karikázzuk, a vöröshagymát apróra kockázzuk.
Utóbbit egy kevés olajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a répát, petrezselymet.
Felengedjük vízzel és ízesítjük a fűszerekkel.
Amíg megpuhulnak a zöldségek, addig a konzerv babot átöblítjük és lecsepegtetjük.
Majd a levesbe rakjuk. (A bab előfőzött, ezért nem szükséges sokáig főzni.)
Pár perc után elzárjuk és melegen kínáljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!