-toka szalonna....hogy mekkora kilóra vagy dekára nem tudom:) :) de a képeken látható lesz nálunk mekkora volt.
-só
-fűszerpaprika
-fokhagyma
A szalonnát megfőzzök sima fűszermentes vízben.Akkor jó ha még a bőrőn rajta van de a villa szépen bele megy.
Majd amikor megfőtt,kockásra beirdaljuk,és megsózzuk,és alaposan befűszerpaprikázzuk.Aki szereti (mint én :) )apróra vágott,vagy zúzott fokhagymával megszórhatja ízlés szerint:) ....
hagyjuk alaposan kihűlni,és hogy össze érjenek az ízek.......majd másnaptól kezdve fogyasztható:) .....
kenyér,hagyma,isteni hozzá,és esetleg egy jó forraltbor:) :) :)
Jó étvágyat!!!!!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!