Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Ebédre ajánlott étel receptek » Almabundában sült csirke

felvitel dátuma: 2011-05-16 20:52:16       mai nézettség: 1       nézettség: 7237
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

1 egész csirkemellfilé

2 darab csirkecomb

Annyi alma megpucólt cikkek ami a tepsi alját betakarja és a csirkét is befedi.

szárnyas pác

őrölt tarkabors

1-11/2 dl száraz fehérbor

olívaolaj

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 50 perc

Elkészítés:

A csirkemellfilét és a combfiléket besózzuk, majd szárnyaspáccal is beszórjuk.

A tepsialját olívaolajjal nagyon vékonyan kikenjük majd az alamcikkekel kirakjuk az alját. Erre ráfektetjük a csirkehúst és a tetejét is betakarjuk az almaszeletekkel. A húst én dúsítottam egy kis másnapról megmaradt hajdinapalacsinta tészta. A tésztát  felcsíkoztam és ráraktam a húsra. Ezután kerültek rá az almaszeletek . Az alamaszeleteket beszórtam őrölt tarkaborssal . Felöntöttem a fehérborral majd alufóliával letakartam és a hütőbe raktam kb. félórára . majd a sütőbe került.

 Nagyon finom ízletes és egészséges étel.

Szakács: Ritus


Film link: http://www.rita-szekeres.blogspot.com

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

7/10 balogh noemi 2015 március 02

nagyon jo nez ki es fincsi

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.