Bisztos finom ki fogom probalni
80 dkg burgonya
10 dkg zeller
40 dkg piros alma
25 dkg lila hagyma
Öntet:
1 ek pirított dió
1 dl olívaolaj
1 citrom leve
0,5 dl almaecet
Fehér bors: ízlés szerint
Cukor: ízlés szerint
Fél csomo petrezselyem
Héjában a burgonyát és a zellert sós vízben puhára főzzük.
A piros almát héjában egyforma apró kockákra vágjuk. A megfőtt burgonyát, zellert, lila hagymát karikákra vágjuk.
Öntetet készítünk a dióból, olíva olajból, citrom levéből, almaecetből, teáskanál fehér borsból, cukorból, petrezselyemből.
Az öntetet alaposan összekeverjük, majd elkeverjük a salátával. Lefedve egy napig hűtőszekrénybe érleljük.
Lila hagymát karikára vágva díszítjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!