Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Almás, fehérboros párolt káposzta

felvitel dátuma: 2012-05-21 10:34:48       mai nézettség: 1       nézettség: 3983
részletes recept
Hozzávalók 10 személyre:

3 db. alma, 1 kisebb fej káposzta, 2 kis fej hagyma, 1kk kömény, só, bors, cukor, 1 ek. olaj, 1 dl. száraz fehérbor, kevés fehérbor ecet, csipet csombor (borsikafű), kakukkfű

Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

A káposztát gyaluljuk, vagy apróra vágjuk, majd besózzuk. A hagymát félkarikára vágjuk, és azt is megsózzuk. 10 perc állás után  a hagymát kevés olajon pároljuk, és rövid idő után hozzáadjuk a káposztát, egész köményt, a bort, borsot,  cukrot, vagy szorbitot. Fedő alatt pároljuk, miközben az almát csíkokra vágjuk. Ne feledkezzünk meg a káposzta időnkénti megkavarásáról! Mikor a káposzta kicsit megpuhul, picit barnul, hozzáadjuk az almát, kevés borecetet, és a zöldfűszereket is. Ne felejtsük megkóstolni, és ha kell ízesíteni. Még 10 perc párolás után tálalhatjuk.

Disznótoros ételek, sültek, kacsacomb elengedhetetlen körete.

Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.