2 kozepes alma, finomra reszelve
10 dkg zabpehelyliszt (én finomlisztet raktam bele)
20 dkg teljes kiorlésu búzaliszt (véletlenul daralisztet tettem bele)
1 tk szódabikarbóna
1 tk vaníliakivonat
2 dl víz + 1 dl víz + 1/2 dl víz + igény szerint még, hogy viszonylag suru, de konnyen keverheto tészta legyen, általában is surusodik még, ha zavaró mértékben, akkor még egy kis víz kell neki
2 ek étolaj
A hozzávalókat egy nagy tálba rakjuk és fakanállal simára keverjuk.
Felfutott gofrisutoben megsutjuk, kb. 10 db lesz belole.
(Eredeti recept: dulmina tundérkonyhaja)
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!