Sűlt szárnyas 0,60 kg ( ebédről megmaradt )
Alma 0,20 kg
Ecetes uborka 3 db
10 %-os ecet 1 kávéskanál
olíva olaj 2 evőkanál
joghurt 1 dl
majonéz 1 dl
Az ebédről megmaradt sűlthúsról leszedem a csontot és a bőrt, majd apró csíkokra vágom.
Almát, ecetes uborkát hosszúkás szeletekre vágom és kevés ecettel-, olíva olajjal megöntözöm.
1 óráig állni hagyom, majd a levét leöntöm.
Összekeverem joghurttal, vízzel hígított majonézzel. Idényzöldséggel díszítem, hidegen tálalom.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!