Az én sütim teljesen szétfolyt és nagyon édes lett... talán kevesebb cukorral és margarinnal, illetve több almával és liszttel jobb lenne.
60 g cukor
fél csomag vaníliás cukor
2 tojás
100 g margarin
250 g liszt
fél csomag sutopor
2 nagyobb alma
porcukor a beszóráshoz
A cukrot és a vaníliás cukrot a tojásokkal osszekeverjuk, beledolgozzuk a megolvasztott margarint, majd hozzáadjuk a sutoporral elkevert lisztet. Az almákat meghámozzuk, kis kockákra vágjuk és belekeverjuk a masszába, majd kanállal kis halmokat rakunk a sutopapírral kibélelt tepsire. Elomelegített sutoben, kb. 180 fokon 10-15 perc alatt megsul.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!