Nagyon szépen tálaltad!Fincsi lehet!:))
A tortaformám 25 cm csattos formába egy sor babapiskótát kirakok. A lereszelt almát 2 dl vízben puhára párolom, a 3 dl vízzel és cukorral összekeverem a pudingport és hozzáadom az almához, a fahéjjal és a citromlével együtt. Pár perc kevergetéssel sűrűre főzöm, picit hagyom hűlni.
A krém felét ráteszem a babapiskótára, aztán babapiskóta sor, majd megint krém. Díszítésnek banánt használtam és tortadarát, de lehet tejszínhabot is, csak nem volt most itthon.
Dermedésig hűtőbe teszem nekem olyan 2-3 óra alatt jó lett. Csattos formát eltávolítom és szeletelem.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!