Nagyon jo recept. Hasonlot mar keszitettem csirke mellbol.
Krumpli muffin
Hozzávalók:
Amerikai rántott csirke
Hozzávalók:
Zöldség köret
Hozzávalók:
Krumpli muffin
Elkészítés:
A burgonyát meghámozzuk a Zöldséghámozóval, a Konyhaművész Szeletelőn hajszálvékonyra felszeleteljük. A TW Salátacentrifugában jól leszárítjuk a krumpli szeleteket. A Szilikon Muffin Formát kivajazzuk, és telerakjuk a burgonya szeletekkel. A Mix-Fixben a tejet a tejszínnel, sóval, borssal, szerecsendióval és a Kombiprésen átnyomott fokhagymával jól összekeverjük, és a krumplira töltögetjük. Forró sütőben, 180 fokon ropogósra sütjük.
Tipp:Előételként is kínálhatjuk.
Elkészítéséhez javasolt Tupperware termékek:
Amerikai rántott csirke
Elkészítés:
A csirkecombokat az Új Generációs Filéző Késsel lebőrözzük, az alsó felét felhasítva a csontot kibontjuk belőle (ezt majd levesbe főzhetjük). A csont helyére gyerekujjnyi sonkát és trapistát göngyölünk.
A lisztet és a zsemlemorzsát összekeverjük és 2/3-ad részét a Pác és Panír Sztár alsó részébe öntjük. Ráhelyezzük a ráccsal a húsokat. A maradék liszt-zsemlemorzsa keveréket a húsokra öntjük. A Pác és Panír Sztárt lezárjuk, majd párszor megforgatjuk, hogy a húsokat mindenhol bevonja a panír. Ezután kivesszük a húsokat és felvert tojásba forgatjuk, visszarakjuk a rácsra. Közben a panír egy részét kivettük a Panír Sztár aljából, hogy megint a tojásos húsra is tudjunk szórni. Lezárjuk és újabb pár forgatással bepanírozzuk a húst.
Kivajazzuk a 3 l-es UltraPro Edényt. A bepanírozott húsokat az összetűzött felükkel lefelé a tálba rakjuk. tetejüket a Szilikon Kenőecsettel, olvasztott vajjal megkenjük.
200 fokos sütőben lefedve 30 percig sütjük a húst. 30 perc után levesszük a tetőt, meglocsoljuk a lével a húsokat és visszatoljuk a sütőbe. Addig sütjük, amíg szép piros, ropogós lesz.
Mikor elkészült, kiszedjük egy Mediterrán Húsos Tálaló Tálra, kiszedjük a hústűket a húsokból.
Elkészítéséhez javasolt Tupperware termékek:
Közben elkészítjük a párolt zöldségköretet.
Zöldség köret
Elkészítés:
A MikroGourmet Vizes Tálcájába 4 dl vizet öntünk. (Amennyiben fagyasztott zöldségeket használunk, akkor csak 3 dl víz szükséges!)
A Vizes Tálcára helyezzük a Gőzbázist. Ebbe belerakjuk a zöldségeket. Lefedjük a MikroGourmet-et a Tetővel. 600 W-on 20 percig pároljuk a zöldségeket. 5 percig a kikapcsolt mikróban pihentetjük, majd a hús mellé rakjuk.
Elkészítéshez javasolt Tupperware termékek:
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!