Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / baromfi recept » Ananászos csirkecomb

felvitel dátuma: 2012-02-12 16:06:48       mai nézettség: 1       nézettség: 3491
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

4 db nagy csirkecomb

8 db ananászkarika

étolaj

,bors,bazsalikom,majoranna

pici fokhagyma

3 dl főzőtejszín+1 kanál liszt

10-15 dkg reszelt sajt

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 40 perc

Elkészítés:

A csirkecombokat kettévágom,hogy külön legyen az alsó és a felső része.Jobban átsül,és az ananászkarika is gusztusosabb rajta.A besózott húsokat bepanírozom borsos lisztbe,majd forgatva pár percig sütöm olajban.Ha kész,kiszedem őket egy tepsibe,vagy jénai edénybe.Mindegyik tetejébe helyezek egy ananászkarikát.Közben a főzőtejszínben elkeverek egy kanál lisztet,teszek a konzerv levéből is egy cseppet,majd egy kis bazsalikomot és majorannát,egy kicsi fokhagymát.Leöntöm a combokat ezzel a lével,ami szépen eloszlik a hús körül.Az ananászkarikák tetejére teszek egy-egy kupac reszelt sajtot.Először fólia alatt sütöm,majd amikor megpuhul,leveszem róla,és még a sajtot kicsit rápirítom.

étvágyat!

Szakács: Anita


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Juci 2012 február 19

Finom!!!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.