Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Gyümölcs étel receptek » Ananászos-kefires sütemény

felvitel dátuma: 2015-01-16 13:56:54       mai nézettség: 1       nézettség: 3241
részletes recept
Hozzávalók 8 személyre:
*10 dkg liszt
*10 dkg búzadara
*1 csapott tk sütőpor
*1 csipet
*4 db tojás
*10 dkg cukor
*2 tasak vaníliás cukor
*4 kis doboz kefir (4*140g)
*0,5 dl olaj
*1 nagy doboz ananász konzerv (35 dkg töltőtömeg)
Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 40 perc

Elkészítés:
Egy kisebb tálban a kimért lisztet elkeverjük a búzadarával, sóval és sütőporral.
Egy másik tálban a tojásokat habosra keverjük a cukrokkal, majd hozzáadjuk a kefireket.
Csomómentesre keverjük a sütőporos liszttel.
Kicsit félretesszük.
Egy közepes méretű tepsit (22*38 cm) kikenünk vékonyan margarinnal és megszórunk kevés liszttel.
Az ananászt apróbb darabokra vágjuk és hagyjuk lecsepegni.
A gyümölcsdarabokat és az olajat a tésztába keverjük és az előkészített tepsibe öntjük.
170 fokon hőlégkeveréssel kb. 40 percet sütjük és tűpróbával ellenőrizzük.
Hagyjuk teljesen kihűlni.
Egy éles késsel felszeleteljük, és porcukorral meghintve kínáljuk.
Szakács: Andi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.