3 csirkecomb
só
Vegeta Naturella aranybarna csirkefűszer
kevés liszt
zsír, vagy olaj a sütéshez
30 dkg morzsolt kukorica
só
1 kk. csípős pirospaprika
1 erős paprika
2 dl tejföl
A csirkecombokat enyhén besózom és alaposan megszórom a fűszerkeverékkel, a bőre alatt is, és a bőrét is jól bedörzsölöm. Lisztbe forgatom, forró zsiradékba teszem, majd miután kap egy kis színt megfordítom, lefedem, többször forgatva így párolom kb. 15 percig, végül ropogósra sütöm. Melegen tartom. A kukoricát sós vízben megfőzöm, lecsepegtetem. Az erős paprikát apróra vágom, összekeverem és ráteszem a tejfölt, a pirospaprikát is belekeverem, még egy kicsit megsózom. Ezt a finom csípős, tejfölös kukoricát tálalom köretnek a ropogós, aranybarna csirkecomb mellé.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!