1 kg csirke comb és szárny, vegyesen
Vegeta Naturella aranybarna csirkefűszer
kevés liszt
olaj a kisütéshez
1 kisebb kígyóuborka
3 paradicsom
2 paprika
2 kisebb hagyma
15 dkg fetasajt
só
bors
1 ek. olívaolaj
A húsdarabokat vastagon megszórom a fűszerrel, lisztbe forgatom és forró olajba teszem. Amikor egy kis színt kap, megfordítom, lefedem és tartalék lángon fedő alatt párolpm 15 percig, majd ropogósra sütöm. A fetás salátával tálalom.
Saláta:
A zöldségeket feldarabolom, kockára vágom, majd megsózom, borsozom, hagyom kicsit állni. Ráöntöm az olívaolajat és hozzáteszem a feta sajtot kockára vágva. Jól lehűtöm.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!