Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Nyári receptek » Aszaltszilva leves

felvitel dátuma: 2011-02-08 12:44:51       mai nézettség: 2       nézettség: 5728
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
kimagozott aszalt szilva: 40 dkg
édes vörösbor: 4 dl
szegfűszeg: csipetnyi
fahéj: csipetnyi
citromhéj: fél citrom héja
só: csipetnyi
cukor: csipetnyi
tejföl: 2 dl
tejszín: 2 dl
liszt: 4 evőkanál
keményítő. csipetnyi
Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:
Az aszalt szilvát megmossuk és a főzést megelőző este vörösborban áztatjuk.
Másnap körülbelül 1 liter vizet öntünk rá, megfűszerezzük, cukorral édesítjük és lefödve puhára főzzük.
A tejfölt a tejszínnel meg a liszttel csomómentesre keverjük,, a levest ezzel sűrítjük.
Tálalás előtt hűtőben tároljuk, és hidegen tálaljuk.

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.