30-40 dkg sovány hús ( karaj, csibe- vagy pulykamell, marhahús... ), 1 lila hagyma, 1 vöröshagyma, 3-4 közepes paradicsom, 2-3 ek gyrosz fűszerkeverék, 2 ek olívaolaj, 5-6 szelet szalonna, 10-15 dkg kolbász, lehet 2 szál virslit vagy 1 kisebb cukkinit is...
A fűszerek Toldi Fűszer termékek
1 laposabb dobozkába szórj 2-3 evőkanálnyi gyros fűszerport+2 ek olívaolajat, majd ebbe dobj bele kb.30-40 dkg felkockázott sovány húst / lehet karaj, pulyka, marha vagy csirkemell/. Keverd át benne a husikockákat és legjobb pár órára hűtőbe dobni, hogy magába szívja ezt az olajos fűszert. Hurkapálcikára tűzdelj fel ezekből a husikból kockánként, majd kb.fél centi szélesre vágott vöröshagymakarikát, szalonnakockát, kápia-vagy másfajta paprikát, kolbászkarikát, lila hagymakarikát, lehet virslit és cukkinit is... Addig tűzdelj, míg el nem fogynak a felkockázott falatok!:) Olajban süsd meg minden oldaláról és friss paradicsomkarikával fejezd be a végét+rizst vagy kenyérkét hozzá!:)
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!