1-2 közepes, érett avokádó
1 keményre főtt tojás
1-2 kanál tejfel
só
esetleg fokhagyma, lila hagyma
pár csepp citromlé, attól nem barnul meg
Az avokádót keresztben, a mag körül kettévágjuk. Egy rutinos csavarással elválasztjuk a feleket a magtól. Kiskanállal a puha húsát kikaparjuk, majd a megpucolt főtt tojással, egy villa segítségével összetörjük és elkavarjuk. Sóval, borssal, zúzott fokhagymával, vörös- vagy lilahagymával lehet pikánsabbá tenni.Krémesebbé válik ha tejfelt adunk hozzá. Nagyon egyszerű recept, pirítós vagy chips mellé, forró teával finom .
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!