nagyon guszta, mentem,szia.
A sárgarépát megpucoljuk a Zöldséghámozóval, majd a Konyhaművész Julién szeletelőjével szeleteljük. A hagymát Turbó Aprítóval feldaraboljuk.
A 3,5 l-es Konyhaművész Keverőtálban az összes hozzávalót összekeverjük, majd 12-14 gombócot formálunk belőle.
A MikroGourmet Gőz Bázisába helyezzük a gombócokat. A Vizes Tálcát megtöltjük 4 dl vízzel, erre ráhelyezzük a gombócokkal a Gőz Bázist. Lefedjük a Tetővel és 25 percig pároljuk.
Miután elkészült, állni hagyjuk 5 percig, majd tálaljuk.
Rizs köret illik hozzá, amit a Mikrós Rizsfőzőben készíthetünk el a következő képpen:
http://www.receptlap.hu/recept/rizs_fozes_mikros_rizsfozoben_6444
Elkészítéshez javasolt Tupperware termékek:
nagyon guszta, mentem,szia.
Jól hangzik!!:)
Köszönöm.
Minden megvan hozzá,csak a következők hiányoznak! Elkészítéshez javasolt Tupperware termékek: Konyhaművész Kézvédős Szeletelő Julién betéttel TW Új Generációs Konyhai Kés Zöldséghámozó Konyhaművész Tál MikroGourmet Mikrós Rizsfőző Konyhaművész Mérő Kancsó 0,5 l-es Turbó Aprító Mérőkanalak Most akkor mi lesz?
Klára, akkor legközelebb ebben a kategóriában nem kell nézelődnöd. Ennyi a megoldás, vagy megveszed a hozzávalókat. Előbb olvass, és aztán kekeckedj. "Receptek Tupperware edényekkel" -kategória jelöléssel ellátva!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!