Hozzávalók:
1,20 dkg csülök. 2 db sárgarépa, 2 db petrezselyem, 1 db kisebb karalábé, 1 kisebb fej vöröshagyma, 1 evőkanál liszt, fűszerpaprika, só, bors ízlés szerint, 1 db tojás, amiből csipetkét készítek.80 dkg zsengebab
Elkészítése:
Először a csülköt megfőzöm, ki csontozom, félre teszem a levét átszűröm egy szűrőn. A zöldségeket karikára vágom és ebben a csülök lében oda teszem főni, ha már elég puhának látom akkor hozzáteszem a babot és együtt főzöm. Közben csinálok kevés olajon egy hagymás rántást amibe teszem a fűszerpaprikát és ezzel berántom a levest, és bele főzöm a csipetkét. Tálalásnál teszek a levesbe a főtt csülökből.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!