Szia Zsuzsa. Igen erre gondolok, amikor kértelek, hogy fázis képpel töltsél fel receptet. Nagyon jó a recept.
20dkg füstölt baconszalonna, 30dkg csirkemáj, 30dkg csirkemellfilé, 4db tojás, 4db zsemle zsemlemorzsa, ízlés szerint só, bors, delikát, petrezselyemzöld, vöröshagyma, kevés zsiradék, 30dkg trappista sajt
Az őzgerincformát kibéleljük alufóliával majd a bacon szalonnával, elkészítjük a tölteléket és a fele adagot szépen beletesszük a formába a baconre, majd megszórjuk egy kevés sajttal és a csirkemellet amit már felszeleteltünk azt szépen sorba rátesszük , ha ez is megvan akkor ismét sajttal megszórjuk , ezután a lecseppgetette csirkemájjal ismét rakunk egy sort , de közben füszerezzükamilyennel épp szeretnék , ha a máj is rajta ismét megszórjuk sajttal , majd a töltelék másik felét rátesszük.Ha mindezekkel megvagyunk akkor a baconnel ami a formaszélén túlér ráhajtjuk , majd a fóliát és betsszük előmelegített sütőbe , mikor már szinte kész lehajtjuk róla a fóliát és még píritjuk egy kicsit.Jó étvágyat mindenkinek!(őzgerinc forma , nekem az eredeti van)A csirkemellet és a májat rakhatjuk fordított sorrendbe is , de lehet nélkülözni a májat aki nemszereti.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!