Először a tésztát állítjuk össze. A margarint a porcukorral és a tojásokkal habosra kavarjuk. Egy másik tálban a lisztben elkeverjük a sütőport. A két részt összedolgozzuk. Becsomagolva a hűtőben pihentetjük 1 órát.
Amíg a tészta pihen, a barackot apróra kockázzuk és szűrőn hagyjuk lecsöpögni. A pudingporhoz adjuk a cukrot, a tejjel csomómentesre keverjük, majd sűrűre főzzük. Hagyjuk kihűlni. Belekeverjük a tejfölt és a gyümölcsdarabokat.
Egy kisebb méretű tepsit (20*33 cm) kikenünk kevéske margarinnal és meghintjük liszttel. A tésztát a hűtőből kivesszük, két egyenlő részre osztjuk. Az egyiket lisztezett felületen a tepsi méretére nyújtjuk. A nyújtófára feltekerve a tepsibe terítjük és egy villával kicsit megszurkáljuk.
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük és óvatosan a gyümölcsös krémbe forgatjuk, majd a tésztára simítjuk. A másik tésztát is elnyújtjuk és befedjük vele a süteményt. Előmelegített sütőben 180 fokon alul-felülsütéssel 40 perc alatt megsütjük.
Hagyjuk kihűlni, majd a jobb szeletelés érdekében pár órát a hűtőben pihentetjük egy alufóliával letakarva, hogy a tészta se száradjon ki. Egy éles késsel szeleteljük és porcukorral meghintve kínáljuk.