Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / bárány recept » Bárány ragu párolt rizzsel

felvitel dátuma: 2011-02-13 15:26:08       mai nézettség: 1       nézettség: 6364
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

80 dkg báránylapocka
20 dkg lecsó
12 dkg kukorica
12 dkg gomba
tejszín, kakukkfű, só, bors, fokhagyma, olíva olaj ízlés szerint

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 30 perc

Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

A megtisztított egyenlő darabokra vágott báránylapockát befűszerezzük sóval, borssal, enyhén bekenyjük olíva olajjal és betesszük a sütőbe sütni.

Elkészítjük a ragut:
a fokhagymát apróra vágjuk, majd lepirítjuk, hozzáadjuk a szintén apróra vágott gombát, kakukkfüvet, kukoricát, sót, borsot, és még pirítjuk tovább.
Ha lepirult felengedjük lecsóval, és tovább főzzük.
A sült bárányt kettévágjuk, majd a ragut ráhelyezzük.
Puhára főzzük a rizst.
Tálaláskor koszorút készítünk a rizsből és a közepére helyezzük a bárny lapockás ragut.

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.