Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sültek / natúr olajban, zsírban, vajban » Báránysült pásztor módra

felvitel dátuma: 2011-02-13 14:40:21       mai nézettség: 2       nézettség: 6499
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

báránycomb: 0,80 kg
só: 0,04 kg
étolaj: 1 dl
csiperkegomba:0,20 kg
csirkemáj: 0,20 kg
őrölt bors: 0,01 kg
vörös bor: 1 dl
vöröshagyma: 0,10 kg
friss zöldség a díszítéshez
rizs: 0.80 kg

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 40 perc

Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:

Pásztor ragu:
A vöröshagymát megpirítjuk, beletesszük a kockára vágott csirkemájat, és a gombát.
A félig párologtatott ragura öntjük a vörösbort, és készre pároljuk.
A vékony szeletket készítünk a bárányhúsból, majd megsózzuk enyhén, és forró olajban megsütjük.
Puhára főzzük a rizst, majd merőkanálba tömködjük, és kiütjük ( félgömb formát kapunk ), majd a tányérra helyezzük a sült bárány szeletek mellé.
Bárány szeletekre halmozzuk a pásztor ragut, és friss zöldséggel díszítve tálaljuk.
 

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.