Egyszerű és finom!Mentve!
10 dkg juhtúró
1-2 ek. tejföl vagy kefír
cékla hozzávalók
A céklát megsütjük, a recept itt található www.receptlap.hu/recept/sult_cekla_4031
A céklát villával összenyomkodjuk, hozzáadjuk a juhtúrót és a tejfölt, jól összedolgozzuk és jó vastagon megkenjük vele a pirítóst. Ha krémesebben szeretjük, a hozzávalókat egyszerűen turmixoljuk le.
Ehetjük reggelire, vacsorára, melegen, de hidegen is kitűnő.
A cékla felhasználásának számtalan variációja létezik, de ha azt mondom, cékla, az emberek kilencven százaléka az ecetes céklára asszociál. No, ezen szeretnék én kicsit változtatni. Aki nem szereti a céklát, mondván földizű és szagú, nyugodtan próbálja ki, mert így biztos nem fogja azt tapasztalni.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!