Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Tavaszi receptek » Bodzaital Agávé sziruppal télire

felvitel dátuma: 2013-05-24 17:55:22       mai nézettség: 1       nézettség: 2384
részletes recept
Hozzávalók 12 személyre:
  • Bodzavirág, minél több, annál finomabb lesz, de minimum 10 nagy tenyérnyi kell.
  • 3 l víz
  • 14 ek Agávé szirup
  • 2 citrom karikázva, vagy ha van a fagyasztóban lefagyasztva citromlé és szárított citromhéj is van, az is megfelel. Én is ezt tettem, mert a szörphöz elfogyott a friss citrom.
  • 1 cs Haas Szörptartósító
Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

A vizet felforralom, hagyom langyosra hűlni, majd belekeverem az Agávé szirupot és a Haas Szörptartósítót. Hagyom teljesen kihűlni.

Közben egy tálba teszem a bodza virágokat, a citromkarikákat vagy a fagyasztott citromlevet, szárított citromhéjat.

Mikor a szirup kihűlt, ráöntöm a virágra, lefedem a tálat, és 2 napot hagyom állni, közben néha megkeverem.

Két nap után leszűröm és jól kimosott üvegekbe töltöm, légmentesen lezárom, és mehet végleges helyére.

Szakács: Marcsi64


Film link: http://marcsiboszorkanykonyhaja.blogspot.hu/

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.