Elkészítés:
A hagymát 6-8 tk olajon dinszteljuk meg.Reszeljuk bele a fokhagymát es további kb 1 percig piritsuk,de neegessuk oda.Adjuk hozza a nagyobb kockára vágott borjut es kifeheredesig pároljuk tovább.Engedjuk fel a húsleves levével ,majd fuszerezzuk:so,bors,baharat,pirospaprika.Lefedve kislángon 2,5 órát főzzük,neha megkeverve.Amig fo a husunk ,addig a sargarepat,a krumplit es az edes krumplit bő forró olajban süssük vilagosra( akar friteuseben is suthetjuk), majd csepegtessuk le őket. 2,5 óra utan adjuk a megsult zöldségeket a húshoz,es további 1 órát főzzük kislángon. Óvatosan forgassuk össze,vigyázva nehogy a zöldségeket osszetorjuk.Fozes kozben kostoljuk meg eleg izletes-e az etel,ha nem pótoljuk. Tálalás elott szórjuk meg apróra vágott petrezselyemmel,vagy ujhagymaval a tetejet. Kis családomnak annyira ízlett ,hogy rögtön befaltak az egészet:))) legközelebb dupla adagot főzök belole:) Jo étvágyat hozza!
Szakács: evi