Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / borjú recept » Borjúpaprikás galuskával

felvitel dátuma: 2011-03-12 17:02:03       mai nézettség: 1       nézettség: 6070
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

Borjúhús 1 kg
Tejföl 2 dl
Liszt 1 evőkanál
Vöröshagyma 1 fej
Őrölt paprika 1 kiskanál
Lecsó szósz 2 evőkanál
Zsír vagy olaj ízlés szerint
ízlés szerint
Galuska tészta 1 kg
Idényzöldség a díszítéshez

Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 60 perc
Elkészítés:

A finomra vágott vöröshagymát zsírban vagy olajban aranysárgára pirítjuk, pirospaprikával megszórjuk, beletesszük a megmosott és kockára vágott borjúhúst, megsózzuk, egy kevés vizet öntünk alá, és fedő alatt puhára pároljuk.
Ha megpuhult, beletesszük a lecsót, jól felforraljuk, és a megfőzött galuskával, idényzöldséggel, a lisztel kevert tejföllel díszítve tálaljuk.

Szakács: bildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.