Borjúhús 1 kg
Tejföl 2 dl
Liszt 1 evőkanál
Vöröshagyma 1 fej
Őrölt paprika 1 kiskanál
Lecsó szósz 2 evőkanál
Zsír vagy olaj ízlés szerint
Só ízlés szerint
Galuska tészta 1 kg
Idényzöldség a díszítéshez
A finomra vágott vöröshagymát zsírban vagy olajban aranysárgára pirítjuk, pirospaprikával megszórjuk, beletesszük a megmosott és kockára vágott borjúhúst, megsózzuk, egy kevés vizet öntünk alá, és fedő alatt puhára pároljuk.
Ha megpuhult, beletesszük a lecsót, jól felforraljuk, és a megfőzött galuskával, idényzöldséggel, a lisztel kevert tejföllel díszítve tálaljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!