Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / borjú recept » Borjúszelet sülve burgonyával, fokhagymás szószsza

felvitel dátuma: 2011-06-14 14:22:28       mai nézettség: 1       nézettség: 3708
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

8 kisszelet borjú ( vegyeshús ), gyros fűszerkeverék,
3 ek olívaolaj

1 fej vöröshagyma
1 kg burgonya
olaj a sütéshez
fokhagymás grillszósz

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 120 perc

Elkészítés:

A kisszelet húsokat megmossuk, törlővel leitatjuk a nedvességet.
Az oliva olajat elkeverjük a gyros fűszerkeverékel.

A húsokat enyhén besózzuk, és bedörzsöljük a fűszeresolajjal.
1 napot érleljük a hűtőben lefedve.

Tepsibe vagy jénaiba rakjuk a hússzeleteket, közé rakunk negyedelt vöröshagyma darabokat.
 Aláöntünk kb 1- 1.5 dl vizet, lefedjük fóliával. 90 percig így pároljuk, levesszük a fóliát.
További 30 percig sütjük, nem szárad ki ezidő alatt el párolog az alatta maradt pici víz.

Közben olajban megsütjük a megmosott vastagabb karikára vágott burgonyát, amit ugyancsak nem szárítunk kiinkább párolt jellege legyen mint ropogós.
Fokhagymás grillszószt teszünk hozzá.

Szakács: Marcsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.