felvitel dátuma: 2011-03-06 20:31:48
mai nézettség: 1
nézettség: 5257
részletes recept
Hozzávalók 3 személyre:
3 db bőrös karaj (de másból is lehet)
4-5 db vöröshagyma
2 db paradicsom
2 db paprika
4-5 gerezd fokhagyma
1-2 sárgarépa
negyed zeller
egy ág rozmaring (jó a szárított is ha nincs friss)
olaj
vegeta
só, bors
Előkészületi idő: 10 perc
Sütési idő: 90 perc
Elkészítés:
A húst előzö nap bepácolom.(ha ezt nem sikerül megtenni előző nap az sem baj) A fokhagymát összezúzom, a fűszereket elkeverem egy kevés olajjal beleteszem a rozmaringot és egy éjszakára hűtőbe teszem.
Egy tepsibe karikázom a vöröröshagyma felét, erre teszem a bepácolt húst.Rádarabolom a maradék hagymát, paradicsomot, paprikát, répát és zellert.Ha úgy gondoljuk lehet még fűszerezni a zöldséget is.
Lefóliázva 160 fokon sütöm másfél órán át. Közben egyszer megfordítjuk a húst.
Ha a hús puha, levesszük a fóliát és magasabb hőfokon (200 fok) pirítjuk egy kicsit kb. 10-15 percig.
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Hirdetések
Ittmegtanulfőzni. Sütésitudományát, ötletétörökítse meg, helyezze el receptjeit. Receptmelléfotó. Vegyenrésztfolyamatoshavinyereménysorsoláson!
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.