35 dkg zöldborsó(tisztán mérve)
2 ek. olaj
1 púpozott ek. liszt
1-2 dl tej
só
cukor
tojás
pár karika csabai paraszt kolbász
olaj a sütéshez
A borsót egy kevés sóval, annyi vízben, hogy ellepje 8-10 percig főzőm. Egy lábasban felforrósítom az olajat, rászórom a lisztet, világosra pirítom, majd ráöntöm a borsót a levével együtt. Hozzáöntök annyi tejet, hogy főzelék sűrűségű legyen, sózom és kevés cukrot is teszek bele. Jól összeforralom. A tojásból tükörtojást sütök, majd abban a lábasban pirítok pár karika kolbászt.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!