Hozzávalók:
1 kg sertéshús, ( én sovány tarjából csináltam) 5 dkg szalonna füstölt,2 ek zsír, 1 nagy fej vöröshagyma, 2 tk fűszerpaprika, só, bors ízlés szerint,1 db kápia paprika, 1 db paradicsom héj nélkül, 1 tk liszt
Elkészítése:
A húst csíkokra vágom, hagymát kockára, paradicsomot nagyobb darabra, szalonnát bőr nélkül kockára,zsírjára pirítjuk, a hagymát üvegesre pároljuk. Majd a húst fehéredésig pirítjuk, sózzuk, borsozzuk, megszórom fűszerpaprikával,apróra vágott kápia paprikát, paradicsomot is hozzátesszük. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje és lefedve puhára pároljuk. majd kevés lisztel megszórjuk ez által zaftosabb lesz a leve. Galuskával tálalom
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!