Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Egytál étel recept » Brassói aprópecsenye30

felvitel dátuma: 2014-03-08 13:21:23       mai nézettség: 1       nézettség: 3076
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

0,5 kg sertéscomb

1 kg kockára vágott burgonya

1 közepes vöröshagyma

2 gerezd fokhagyma

15 dkg füstölt kolozsvári szalonna

1 kk paradicsompüré

1 kk pirospaprika

, bors, majoranna

olaj a sütéshez

0,5 dl víz

Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 40 perc
Elkészítés:

A kockára vágott szalonnát kiolvasztjuk, beletesszük a kockára vágott vöröshagymát és üvegesre pirítjuk. Félrehúzzuk a tűzről, beletesszük a pirospaprikát, elkeverjük, majd hozzáadjuk  a kockára vágott húst. Fehéredésig pirítjuk, közben levet is ereszt. Hozzáadjuk a felaprított fokhagymát, a fűszereket és a paradicsom pürét.Öntünk hozzá 0,5 dl vizet és állandó kevergetés mellett addig főzzük,míg a leve besűrűsödik. Közben a kockára vágott burgonyát olajban ropogósra sütjük és a húshoz keverjük.

Van aki előfőzi a burgonyát  és utána pirítja olajban. Én mindig nyers burgonyát pirítok, bár tovább sül, de szerintem ropogósabb.

Szakács: Krisztina


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.