Hugikám, nagyon orulok, hogy a csodás sutijeid mellé feltoltod a tobbi sok-sok finom receptedet is. Ezt is mentettem, mert nagyon tetszik, puszillak!
Hozzávalók:1.5 kg. krumli, 50 dkg. sertés comb, egy fél vörös hagyma, pici bors,izlés szerint, só, fokhagyma, egy kevés majoranna.
reszelt sajt a tetejére.
olaj a krumpli kisütéshez.
Elkészítés: a meghámozott,csíkokra vágott krumplit megsütöm hasáb burgonyának.A felaprított hagymát egy kis zsiradékon megpárolom, hozzáadom a kockára vágott húst, a fűszereket ,kevés vizet és puhára sütöm.A mikor puha meghintem egy kevés majorannával. Egy tűzálló tálba,vagy egy kisebb tepsibe teszem a hasáb burgonya felét, ráteszem a húst a tetejére a maradék krumplit, sajtot reszelek rá, hogy minden hova jusson ,. Felső lángon pár perc alatt rápirítom a sajtot, és kész
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!