90 dkg egész csirkecomb, vagy 50 dkg csirkecomb-filé
40 dkg krumpli
5 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyem
Só, bors
Olaj a sütéshez
A krumplit meghámozzuk, 2×2 cm-es kockákra vágjuk. bő, forró olajban kisütjük.
A húst, ha egyben van, lebőrözzük, kicsontozzuk. Utána kb. 2 cm-es kockákra vágjuk. egy serpenyőbe 2 ek olajat öntünk, rádobjuk a húskockákat. Sózzuk, borsozzuk. Mikor kicsit megpirult, hozzáadjuk az átnyomott fokhagymákat, majd pár perc kevergetés után a krumplikockákat is. Összemelegítjük, megkóstoljuk, sózzuk, borsozzuk. Elzárjuk a gázt és hozzákeverjük az apróra vágott petrezselymet is.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!