Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Zöldség étel receptek » Brokkolikrémleves

felvitel dátuma: 2013-01-06 14:14:51       mai nézettség: 1       nézettség: 4581
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

50 dkg brokkoli

1 fej voroshagyma

1 fej lilahagyma

2 szelet szalonna (opcionális)

olaj

húsleveskocka

1 dl tejszín

10 dkg gouda sajt

orolt bors

http://www.toldifuszer.hu/

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

A brokkolit rózsáira szedjuk, megmossuk és felszeleteljuk. A hagymákat apró kockákra vágjuk és olajban uvegesre pároljuk, hozzáadjuk a felszeletelt szalonnát, majdbrokkolit is, amit rovid ideig párolunk még. 1 liter vízzel felontjuk, majd amikor forr a víz, beledobjuk a húsleveskockát (2 darabot tettem bele) és a tejszínt, majd lefedve 10-15 percig fozzuk. A sajtot durvára reszeljuk. A levest mixerrel is lehet pépesíteni, aki nem szereti a nagy zoldségdarabokat benne. Sózzuk, borsozzuk. Beletehetjuk a 10 dkg reszelt sajtot is a levesbe és olvadni hagyjuk vagy egy tányérba merve a levest a maradék sajttal megszórjuk.

Pirított kenyeret vagy krumplis pogácsát tálalhatunk mellé.

Szakács: Andi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.