Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Pizza étel receptek » Bugaci pizza

felvitel dátuma: 2012-06-22 16:14:33       mai nézettség: 1       nézettség: 5522
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

A tésztához:

50 dkg finom liszt

3 dkg élesztő

2 ek. olíva olaj

1 dl tej

csipet

csipet cukor

2 dl langyos víz

1 ek. joghurt

A feltéthez:

½ kg csirkemáj

2 fej vöröshagyma

őrölt fekete bors

majoránna

étolaj

30 dkg reszelt trappista sajt

1 dl ketchup

4 db paradicsom

2 db hegyes erős paprika

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 30 perc

Elkészítés:

Előkészítés:Az élesztőt langyos,cukros tejben felfuttatjuk majd a többi hozzávalóval együtt begyúrjuk a tésztát és egy órát meleg helyen kelesztjük. A hagymákat félbe vágjuk majd vékonyan leszeleteljük. A paprikákat és a paradicsomot karikákra vágjuk. A csirkemájat csíkokra vágjuk.

Elkészítés:Kevés olajon megdinszteljük a hagymát. Rádobjuk a májat,sózzuk,borsozzuk,megszórjuk egy csipet majoránnával és  gyorsan nagy lángon átpirítjuk majd hozzáadjuk a ketchupot.  A tésztát kinyújtjuk és kiolajozott tepsibe tesszük. Ráterítjük a májas ragut majd elosztjuk rajta a paprika és paradicsom karikákat. Megszórjuk a reszelt sajttal és előmelegített sütőben 25-30 perc alatt megsütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!:))

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Káplár Anna 2012 június 22

Nagyon sokféle pizzát ettem, de ilyet még nem, guszta nagyon.

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.