· 5 pár virsli
· 2 db tojás
· 4 ek tej
· 4 ek liszt
· 10 dkg medvehagyma apróra vágva
· ízlés szerint egy nyomat mustár
· 1tk só
Forgatáshoz
10 dkg liszt
sütéshez
· olaj
1. A tojásokat felütjük, és hozzákeverjük a lisztet, a tejet, a medvehagymát, sóval, mustárral ízesítjük.
2. A virsliket megtísztítva négybe vágjuk.
3. Közben elkezdjük az olajat melegíteni.
4. Lisztben megforgatjuk, majd a tojásos masszába mártjuk.
5. Nem túl forró olajban aranysárgára sütjük.
Tipp :A Maradék masszából kanállal szaggatva az olajba medvehagymás lepénykéket süthetünk
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!