megmaradt krumplipüré 300-450dkg
chedar sajt 15-25 dkg
póré hagyma 2-3 szál
tojás 1db
liszt
olaj
tejföl a tálaláshoz
egy tálba keverjük össze a pürét sajtot, hagymát, 2-3 evökanál lisztet majd a tojást is. Gyúrjuk össze majd formázzunk kisgolyókat a masszából, fontos,h a massza könnyen formázható legyen. ez után a golyókat lapitsuk ki, forrósitsünk olajat serpenyöben és süssük aranybarnára 3-4 perc alatt. Az így kapott palacsintákat tejföllel tálaljuk.
arányok változnak a püré mennyiségétöl...
massza ne legyen se tul híg se száraz
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!