teszta: 1,5 kg liszt 1,5 ek so 1,5 ek cukor 1,5 ek gyors eleszto 1 tojas 1 ek vodka ( elhagyhato) 50 gr margarin kb 2-3 bogre viz pizzaszosz:: 1 pupos ek paradicsomsuritmeny 1 tk cukor so,bors,bazsalikom olaj viz toltelek: fuszeres sulthus csikok szalonnacsikok kukorica paprika csikok paradicsom vekonyra szeletelve piritott hagyma gombaval picit sozom es borsozom, olivabogyo reszeltsajt
a teszta hozzavaloibol elkeszitem a tesztat.kinyujtom es a pizzaszosszal megkenem.lehet bolti vagy otthon kikevert pizzaszosz.a teszta felere rateszem a tolteleket,majd a masaik felet rahajtom es a szeleit jol lezarom,nehogy sutes kozben a toltelek kijojjon.sutopapirral belelt tepsibe teszem es a tetejet megkenem olajjal.220 fokos sutoben zsemleszinure sutom. a kigyurt tesztat 4-5 adagra szedem.minden adag csaladi pizza meretu lesz.amit nem hasznalok fel azt lefagyasztom.ez a pizza tesztam recepteje is.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!