Szeretem a tortáidat, mert finomak és gyonyoruek!!!!!!!!!!!! Pusssssz:)))
piskóta:
10 tojás
10 kanál liszt
10 kanál cukor
1 cs. sütőpor
áztató:
1 bögre tejjel vagy vízzel elékszített capuccino(ez ízélsre van bízva)
Krém:
8 dl tej 1.5%os
8 evők cukor
2 vanília ízű pudingpor
1 rama
3 dl felvert tejszín
1 vaníliás cukor
diszítésnek virágok és cukorgyöngy
10 tosából piskótát sütünk,ha meghült 3-ra felvágjuk.
Majd amíg hül krémet főzünk.( dl tejből 2 van.pudingból és 8 evők.cukorból.Ha kihült 1 ramaval kikeverjük.Elkészítünk egy bögre ízlésünknek megfelelő capuccinot(3 dl).A krémet 3 részre osztjuk.A piskóta első részére kenjünk a az egy harmadát majd rá a piskóta közepe erre locsoljuk a capuccinot majd a második harmad krém és a piskóta tetej.Így rétegezzük a tortát ,betöltjük.Majd a harmadik harmaddal kívűlről vonjuk be .
Ha kész betesszük a hűtőbe egy éjazkára ,de ha sietünk akkor2-3 órára elég.felverrt tejszínnel diszítem amibe 1 van.cukrot teszek.majd nyomózsákba töltöm csillagcsővel diszítem.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!