1 l víz
2 citrom kifacsart leve
1 ek méz
reszelt citromhéj
vanília (lehet vaníliás cukor/vaníliaaroma/vaníliakivonat/vanília rúd)
Felteszem a vizet foni a citrom kifacsart levével és a vaníliával, belekeverem a mézet és a reszelt citromhéjat is. Amikor forrni kezd, leveszem a tuzrol és hagyom kihulni. Hogy még jobban osszeérjenek az ízek, beteszem a hutobe néhány percre.
TIPP: Ásványvízzel is fel lehet higítani. Nem szukséges melegíteni a vizet, csak csapvizet használtam, amely nem egészséges, mert a kútból nyerjuk a vizet. Jégkockákkal, citromkarikával diszíthetjuk.
(Eredeti recept: kézugyességdolga.blogspot.com)
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!