4 adag majonézes saláta /francia,majonézes burgonya,orosz hússaláta...stb/
1 kg karaj csont nélkül
1 szál csabai csípős kolbász
grill fűszer
só
étolaj
A díszítéshez: zöldségek
lolo saláta
kígyó uborka
paradicsom
lilahagyma
paprika
petrezselyem zöld
Előkészítés:A karajt lehártyázzuk,befűszerezzük,hosszú vékony pengéjű késsel hosszában felszúrjuk és betöltjük a kolbásszal.
Elkészítés:Tepsibe tesszük,olajat és kevés vizet öntünk alá.Lefóliázva kb.50 percig sütjük.Levesszük a fóliát és 15-20 percre vissza tesszük míg szép színt kap.Hagyjuk kihűlni.Szeletelő géppel vagy késsel vékonyan felszeleteljük.
Egy tálra vagy tálcára a salátából dombot formázunk és erre szép sorban félig takarásban felrakjuk a karajszeleteket.
A zöldségekkel ízlésünk szerint feldíszítjük a tálat.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!