Nagyon klassz lett.Jó,hogy elő tudom venni bármikor ezt a fantasztikus receptet! :)
3kg káposzta,3 kg uborka,2 kg paprika,1kg vöröshagyma(egyébként más zöldségfélével is megoldható,csak kg-ra legyen meg).80dkg cukor,3dl 20%-os ecet,14dkg só,3kávéskanál kénpor.1 teáskanál szalicil.
A káposztával töltött paprikához:20 db kifúrt paprika, legyalult káposzta,szemes bors, babérlevél,2,5dl 20%-os ecet,fél marék só, cukor ízlés szerint /ehhez a mennyiséghez 12 evőkanál cukrot tettem/2,5 liter víz, 1 teáskanál szalicil.
A zöldféléket legyaluljuk,összekeverjük a hozzávalókkal, állni hagyjuk 1 napig.Üvegekbe, vagy vödrökbe tesszük.
Légmentesen lezárjuk.
Káposztával töltött paprika elkészítése:Az ecetes vizet felforraljuk a cukorral, sóval, kihűtjük, beletesszük a szalicilt, alaposan elkeverjük.A paprikákat megtöltjük az enyhén lesózott, kinyomkodott káposztával.Ráöntjük a lét, másnap légmentesen lezárjuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!