Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sültek / roston étel receptek » Csevapcsicsa

felvitel dátuma: 2011-03-15 13:41:12       mai nézettség: 1       nézettség: 6062
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

marhahús: 80 dkg
só: 1.5 dkg
őröIt feketebors: csipetnyi
ételízesítő:csipetnyi
szódabikarbóna csipetnyi ( puhább lesz a hús )   ( puhább lesz a hús )(
paradicsom: 2 db
uborka: 1 db
paprika: 2 db
lepény: 4 db
étolaj a sütésnél kenegetni kell a húst
lila hagyma 1 fej a körethez
 

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

A fűszereket, az apróra darált hússal ( érdemes kétszer átdarálni a húst, hogy minél apróbb legyen ) jóI összeqyúrjuk, majd másnapiq hideg helyen érleljük.
Az íqy előkészített húsbóI 6-8 cm rudacskákat formázunk, majd faszénen, vaqy rostIapon megsütjük ( viqyázva nehogy kiszáradjon ) olajjal keneqetjük. Megsütjük a karikára vágott paprikát.

Forrón, friss Iepénnyel, (kenyérreI) karikára vágott lilahaqymávaI, uborkával, paradicsommaI.

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

3/10 mamoka 2011 szeptember 07

Ez tetszik, de én úgy tudtam, hogy a csevapcsicsa többféle húsból készül

0/10 nagyjanos 2011 szeptember 08

Igen, jól tudod valóban többféle húsból van az eredeti szerb étel. De én azt próbáltm ki, hogy egyféléből finom e, és az állaga is megfelelő e. Köszönöm, hogy véleményezted a receptet.

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.